Future-Proof your Mindset

Deze zes weken durende online master-cursus leert je in weken wat mij meer dan 15 jaar heeft gekost om te leren. Deze master-cursus helpt je een holistisch toekomstperspectief te ontwikkelen op de ontwikkeling van leiderschap, bewustzijn, technologie, organisaties en werk.


Je resultaat?

Mindset is alles! In deze masterclass leert de internationaal bekende futurist Christian Kromme u stap voor stap de eenvoudige strategieën om je mindset Future-Proof te maken. Na het volgen van deze masterclass zul je in staat zijn om te anticiperen en te surfen op toekomstige golven van verandering. Je hebt een toekomstbestendige mindset en ziet de golven van verandering als kansen in plaats van bedreigingen. U zult in staat zijn om met vertrouwen te handelen en te navigeren in tijden van extreme onzekerheid.


Divider

Wat zit er in deze Master-Cursus?

- Toegang tot meer dan 9 uur prachtig gemaakte HD-videolessen.

- Toegang tot enorme inspiratie voor het creëren van een toekomst vol doel en betekenis.

- Toegang tot onze unieke formule voor Future-Proof your Mindset.

- Toegang tot een mobiele APP, dus alle lessen kan je kijken op je mobiele device.

- Na afloop van de cursus opent u een 30 minuten durende privé 1-op-1 sessie met Christian.

- Toegang tot onze privé Future-Proof Online Community.

- Toegang tot onze Future-Proof Selftest.

- Bonus: Toegang tot de wekelijkse 1-uurs-zoom sessie met Christian. 

- Bonus: E-book kopie van mijn bestseller boek: Humanification - Go Digital, Stay Human.

Divider

Krijg toegang tot meer dan 9 uur prachtig gemaakte HD videolessen

Bent u geïnteresseerd in de toekomst van de maatschappij/technologie/banen en organisaties? Ben je geïntrigeerd door persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, exponentiële technologieën, biomimicry, digitale ontwrichting, zwermorganisaties... dan is deze cursus misschien iets voor jou.

Future-Proof Mindset Introductie
Future-Proof Mindset Introductie

Wat is een Future-Proof en holistische Mindset? En waarom is het zo belangrijk om te hebben? Wat is je huidige mentaliteit? Hoe verander je je mentaliteit? 

WORLD: World Perspective
Jouw Wereld Perspectief

Wat zijn de drijvende krachten achter de maatschappelijke, organisatorische en technologische verandering? Hoe kunnen we op deze krachten anticiperen en ze gebruiken?Jouw Organisatie Perspectief

Jouw Organisatie Perspectief

Hoe zien de organisaties van de toekomst eruit? Hoe zijn ze gestructureerd en hoe gedragen ze zich? Wat is de rol van de mens?

Jouw Technologische Perspectief
Jouw Technologie Perspectief

Hoe evolueren convergerende exponentiële technologieën en hoe zullen ze de samenleving, onze organisaties, uw werk en uw persoonlijke leven beïnvloeden?

Jouw Persoonlijke Perspectief
Jouw Persoonlijke Perspectief

Wat betekent het om een mens te zijn in tijden waarin machines dagelijks slimmer worden? Hoe leiden we het leven en werken?

Beleef het Overview Effect

Beleef het Overview Effect

Laat het maar bezinken. Verbind de stippen en begin je wereld te zien vanuit een compleet nieuw en holistisch perspectief. Begin je gewenste toekomst vorm te geven.

Divider

Klinkt dit als jou?

 • Onze wereld verandert snel, en mijn bedrijf zou ook snel moeten veranderen, maar ik weet niet hoe de toekomst eruit zal zien.
 • Wat is de beste strategie voor mijn organisatie? Onze organisatie verandert snel, en veel banen worden geautomatiseerd, welke vaardigheden moet ik ontwikkelen om relevant te blijven?
 • Veel organisaties en banen worden verstoord door toenemende technologie. Daarom zie ik technologie als een bedreiging in plaats van een kans. Hoe kan ik mijn mindset en perspectief veranderen?
 • Door covid19 moeten we digitaal gaan. Maar hoe kunnen we tegelijkertijd menselijk blijven?
 • Ik begrijp dat digitale technologieën talloze mogelijkheden bieden, maar hoe kan ik gebruik maken van deze krachtige technologieën?
 • Ik ben benieuwd hoe de toekomst eruit zal zien en wat mijn rol in deze toekomst zal zijn.


Maak je geen zorgen. Veel mensen ervaren hetzelfde, vooral in deze tijd van extreme digitalisering en wereldwijde pandemie.


Divider

Wil je?


 • Nieuwe businessmodellen en -strategieën ontwikkelen die toekomstbestendig zijn en in staat om nieuwe technologieën te benutten.
 • Een nieuwe Future-Proof mentaliteit en vaardigheden ontwikkelen die je in staat stellen om relevant te blijven in deze snelle digitale wereld.
 • Nieuwe Future-Proof producten of diensten ontwikkelen die de traditionele concurrenten kunnen disrupten.
 • Leren hoe u digitaal kunt gaan en tegelijkertijd menselijk kunt blijven.
 • Leren hoe ik gebruik kan maken van nieuwe exponentiële technologieën om mijn doel in het leven te bereiken.
 • Laten me inspireren door nieuwe inzichten over bewustzijn, technologieën, bedrijfsmodellen en eindeloze mogelijkheden.


U bent op de juiste plaats: we hebben een beproefde formule die u zal helpen dit alles en nog veel meer te bereiken.

Divider

Stel je voor: 


 • Je zou in staat zijn om te anticiperen op toekomstige golven van verandering en deze golven te gebruiken in je voordeel.
 • Je zou in staat zijn om de dingen anders te zien en nieuwe kansen te ontdekken in nieuwe markten.
 • Je zou in staat zijn om trends in uw industrie, markt of niche te voorspellen en te signaleren.
 • Je zou een sterke visie op de toekomst kunnen ontwikkelen en andere mensen en organisaties kunnen helpen.
 • Je zou uw collega's en klanten kunnen inspireren met uw toekomstvisie.
 • Je zou zich zekerder kunnen voelen over kritische strategische keuzes in uw leven of bedrijf.

Over een jaar kan alles anders voor u zijn. Maar het begint allemaal met een keuze. De keuze is aan u.

Divider

De zeven gewoontes van Future-Proof Mensen

Over je instructeur: Christian Kromme

Best seller auteur en wereldberoemde Futurist Spreker

Christian Kromme is een wereldberoemde futurist, ondernemer en auteur van het bestsellerboek Humanification - Go Digital, Stay Human. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van verstorende technologische ontwikkelingen op mensen, organisaties en de maatschappij. Christian Kromme was 15 jaar lang een innovatieve tech-ondernemer tot hij het DNA achter disruptieve innovatie ontdekte en hoe hij dit kon gebruiken om de volgende grote golf van technologische ontwrichting te voorspellen. Nu is Christian een van de meest gevraagde wereldwijde futurist keynote speakers, die voor honderdduizenden ondernemers, bedrijfsleiders en beleidsmakers spreekt over de radicale impact van ontwrichtende technologieën op mensen en organisaties. 

Zijn inzichten zijn nu beschikbaar voor een breed publiek

Christian heeft gesproken op vele exclusieve en prestigieuze evenementen in vele industrieën, de meeste daarvan zijn forums, conferenties, congressen en bedrijfsevenementen met een publiek tot 5000 personen. In de afgelopen twee jaar heeft Christian voor meer dan 250 toonaangevende organisaties op vijf continenten, in 22 verschillende landen en voor meer dan 400.000 mensen, waaronder de rijkste en meest invloedrijke families ter wereld en leden van meerdere koninklijke families, een presentatie gehouden. Christian's doel in het leven is om mensen te inspireren door de mogelijkheid te wekken dat de mensheid een hoopvolle en betekenisvolle toekomst kan creëren.

Christian masterclass

Afstemmen op de kracht die de wereldwijde trends drijft

"Ze vertelden me dat mijn dochter stervende was. Die dag had ik er geen idee van dat dergelijk vreselijk nieuws zou leiden tot een ontdekking die ons begrip van innovatie zou revolutioneren - welke krachten innovatie heeft, hoe het gebeurt, hoe we het kunnen voorspellen en zelfs laten gebeuren".  De snelheid van innovatie in de technologie neemt toe, en het gaat onze wereld totaal veranderen. Christian's best verkochte boek Humanification gaat over hoe we de kracht ervan kunnen gebruiken om ons leven te verbeteren, bedrijven te helpen gedijen en de volgende golf van verandering te voorspellen. Tijdens mijn masterclasses leg ik uit hoe we de kracht die exponentiële trends aandrijft, kunnen herkennen en er op kunnen afstemmen.

"Christian kan bedrijven en mensen helpen om te profiteren van de toenemende technologie en een bedreiging om te zetten in een uitdaging. Omdat elke verandering eindeloze mogelijkheden biedt."


Ad Nederlof - Founder & Chairman Vanad Group


De zeven gewoontes van toekomstgerichte organisaties

Divider

Geloof me niet op mijn woord. Hoor het van anderen:


"Het mooie van Christian's masterclass is dat het geen abstracte hoge overtraining is: hij laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien dat de exponentiële groei van de technologische ontwikkelingen niet langer onvermijdelijk is. Christian toont eerlijk en oprecht de kansen en positieve aspecten van al die ontwikkelingen. Dat doet hij op zijn eigen menselijke manier. En dat is een unieke combinatie voor een fascinerende masterclass."

Nicoline van Mulken, Manpower Group.


"Fantastisch, Zeer Inspirerend, moedigt aan tot reflectie, indrukwekkend, Beste masterclass die ik heb gezien!"

A. Albers, FinanceFactor


"De masterclass van Christian is erg slim! Knap hoe hij een parallel kan trekken tussen biologische ontwikkelingen en technologische ontwikkelingen en revoluties. Bovendien is zijn verhaal meer dan een razendsnelle opeenvolging van technische snufjes, maar het is vooral relevant voor de manier waarop onze samenleving en alle sectoren daarbinnen zich zullen ontwikkelen. Absoluut een must voor elk individu en elke organisatie die inzicht wil krijgen in hoe te reageren op alle technische innovaties en verstoringen die gaan plaatsvinden. En heel mooi: het einde van zijn masterclass waarin Christian eindigt met de 'human touch' en 'purpose'".

Pieter Bas Boertje, D&B Eventmarketing


"Christian legt op een geïnspireerde manier uit hoe de exponentiële groei van de digitale rekenkracht onverwachte technologische, economische en culturele veranderingen zal veroorzaken. Elk individu en elke organisatie die de ambitie heeft om de komende vijf jaar relevant te blijven, zou deze masterclass zeer serieus moeten nemen". 

C. Fruneeaux, directeur Monnik


"Christian is een gepassioneerd spreker die op een mooie en inspirerende manier laat zien wat er in onze samenleving gebeurt, wat er in de toekomst gaat gebeuren en hoe we daar mee om moeten gaan. Heel motiverend!" 

R. Van Zanten, directeur IBSG Retail/consumer goods EMEA & Latin America bij Cisco Systems


"Christian ademt innovatie. Vol passie en kennis weet hij zijn publiek uit te dagen om verder te kijken dan de iPhone. De grootste veranderingen moeten nog komen in de technologie; je kunt je maar beter voorbereiden!" 

D. de Beurs, Onderzoeker Eerstelijnszorg en Geestelijke Gezondheidszorg bij NIVEL

Divider

Selecteer een tariefplan en meld u aan

Future-Proof Mindset Master-course Curriculum

  Welcome to the Course!
Available in days
days after you enroll
  Future-Proof Mindset Introduction
Available in days
days after you enroll
  Your WORLD Perspective
Available in days
days after you enroll
  Your Organisational Perspective
Available in days
days after you enroll
  Your Technological Perspective
Available in days
days after you enroll
  Your Personal Perspective
Available in days
days after you enroll
  Connecting The DOT's
Available in days
days after you enroll
Divider

Hoe Future-Proof is je Mindset?


Als het werk gebaseerd is op regels? Of kan het worden gemeten? Dan kan en zal het worden geautomatiseerd door slimme technologie.